Pienoismallirakettikurssi 6.5.2019

Milloin ja missä on mahdollista nähdä raketteja? Mitään uutta rakettirintamalla?
tt
Site Admin
Posts: 703
Joined: 20 January 2003 16:09:08
Nimi: Timo Toivanen
Location: Espoo

Pienoismallirakettikurssi 6.5.2019

Post by tt »

Suomen Avaruustutkimusseura järjestää pienoismallirakettien peruskurssin 6.5.2019 klo 18:00 alkaen Helsinki Hacklabin tiloissa Pitäjänmäellä, osoitteessa Takkatie 18, Helsinki. Kannattaa varautua vähintään klo 21 asti kestävään tapahtumaan, etenkin jos haluat osallistua vapaaehtoiseen rakenteluosioon.

Aiemmin totutusta poiketen kurssi kestää yhden illan eikä lennätys ole enää pakollinen osa. Myös sisältöä on kevennetty ja muokattu vastaamaan paremmin nykyistä tilannetta.

Kurssilla opitaan perusasiat lentävien pienoisrakettien rakentamisesta ja niiden turvallisesta lennätyksestä. Ensin pidämme reilun tunnin luennon ja järjestämme siitä helpon kokeen, jotta varmistamme, että kaikki oppivat oleelliset asiat. Tarvittaessa kerrataan niin paljon, että kokeesta päästään kyllä läpi. Sen jälkeen rakennetaan oma pienoisraketti, jota kukin pääsee seuran lennätystapahtumissa lennättämään.

Kurssi on ilmainen niille jäsenille jotka eivät ole aiemmin sille osallistuneet ja ovat maksaneet Suomen Avaruustutkimusseuran tämän vuoden jäsenmaksun.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mika Jalava <etunimi.sukunimi@gmail.com> (korjaa osoite)
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
- James A. Michener