Lennätys 19.5.2013

Tarinoita rakettimalleista, leireistä, moottoreista ja kaikesta muusta mahdollisesta. Kokemuksia (normaalien) ihmisten ja virkavallan suhtautumisesta olisi kiva kuulla.
tt
Site Admin
Posts: 703
Joined: 20 January 2003 16:09:08
Nimi: Timo Toivanen
Location: Espoo

Lennätys 19.5.2013

Post by tt »

Jälleen kerran sääennuste oli varsin pessimistinen ja loppupäivästä sää oli suorastaan erinomainen. Kaikkiaan 10 uutta harrastajaa sai lupakirjan. Onnea!
Kokosin videokameraotoksista pienen koosteen: http://youtu.be/RQX6yH7RPLk
Jos muilla on kuvia tai videoita niin pistäkää jakoon.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
- James A. Michener
MikaJ
Posts: 75
Joined: 20 May 2013 11:02:52

Kurssilennätys 19.5.2013

Post by MikaJ »

Terve,

haluaisin kiittää kurssin järjestäjiä onnistuneesta ja mukavasta kurssista. Lennätyskin sujui hienosti, ja pienestä jännityksestä huolimatta myös mukana ollut ystävältäni lainattu pikkupoika Aati on jokseenkin hurahtanut lennokkien lisäksi nyt myös raketteihin. Seuraavaksi rupeankin katselemaan ympärilleni josko sopivia pahviputkia löytyisi nurkista lojumasta, jotta seuraavaan kertaan saadaan lisää lennätettävää mukaan. Moottoreita tuli ns. tarpeeksi, eiköhän 28 kappaleella tämä kesä lennätellä. Tai saapa nähdä, innostus nimittäin kasvoi kurssin myötä kovasti. Alunperin ajattelin messuständillä taas kerran raketteja katsellessa ja kurssista kuullessani, että no joo, tätä on pikkupoikana haaveiltu ja pitää tämäkin nyt sitten kerran kokeilla kun tilaisuus kerran on. Hah, kerran kokeilla, tämä on ennenkin varmaan kuultu... Vähän niinkuin että mennäänkö yhdelle? No, kaksi lentoa takana heti ensimmäisellä käynnillä lennätyspaikalla.

Mika
vplehto
Posts: 12
Joined: 07 May 2013 22:23:51
Nimi: Veli-Pekka Lehtosaari

Re: Lennätys 19.5.2013

Post by vplehto »

Minulta myös kiitos järjestäjille ja kurssikavereille mukavasta kurssista.

Yhden videon omasta raketistani kerkesin laittaa http://www.youtube.com/watch?v=tYcfT-kOvKw mutta en vielä muita.

Pyrin laittamaan muitakin esille myöhemmin.

VPL
Post Reply