Naamat näkyviin!

Tähän foorumiin liittyvä keskustelu, parannusehdotukset ja urputukset
tommi
Posts: 279
Joined: 19 February 2003 08:49:25
Nimi: Tommi
Location: Tampere
Contact:

Naamat näkyviin!

Post by tommi »

Nyt olisi sellainen ehdotus että mitäs jos laitettaisiin vähän rakettiharrastajien pärstäkertoimia ja ehkä jotain kevyttä hopinää näytille vaikka ihan tämän foorumin yhteyteen.

Ideana tässä olisi se että aloittelevan rakettiharrastajan olisi sitten helpompi iskeytyä mukaan porukkaan kun tietäisi osan ihmisistä nimeltä jo entuudestaan ja muutenkin rakettiharrastus saisi "kasvot"...

Onko tässä ajatusta :?:
K-moottorit K-kauppoihin!
User avatar
sampo
Site Admin
Posts: 441
Joined: 20 January 2003 12:31:32
Nimi: Sampo Niskanen
Location: Espoo
Contact:

Re: Naamat näkyviin!

Post by sampo »

tommi wrote:Nyt olisi sellainen ehdotus että mitäs jos laitettaisiin vähän rakettiharrastajien pärstäkertoimia ja ehkä jotain kevyttä hopinää näytille vaikka ihan tämän foorumin yhteyteen. Ideana tässä olisi se että aloittelevan rakettiharrastajan olisi sitten helpompi iskeytyä mukaan porukkaan kun tietäisi osan ihmisistä nimeltä jo entuudestaan ja muutenkin rakettiharrastus saisi "kasvot"...
phpBB itse asiassa tukee ns. avatareja, eli pieniä kuvia jotka jokainen voi asettaa itselleen, jotka näkyvät aina viestin vieressä. Siihen voi sitten laittaa oman pärstänsä tai jonkun muun kuvaavan kuvan. Ne alunperin poistettiin käytöstä turhana krääsänä. En edelleenkään tiedä olisiko se paras keino "tutustuttaa" porukkaan.

Toki voisi olla jokin esittelythreadi, jossa aktiivisimmat osallistujat voisivat esitellä vähän itseään ja tekemisiään (esim. yleisessä keskustelussa). Muilla mielipiteitä asiasta?

(Myös Polluxin yhteystietosivulle voisi kuvitella laittavansa hallituslaisten ja/tai toimareiden kuvat näkyville.)
I doubt, therefore I may be.
Post Reply