Pitäisikö foorumi päivittää phpBB 3-versioon?

Tähän foorumiin liittyvä keskustelu, parannusehdotukset ja urputukset

Onko vaivan arvoista päivittää foorumi uuteen versioon?

You may select 1 option

 
 
View results

User avatar
sampo
Site Admin
Posts: 441
Joined: 20 January 2003 12:31:32
Nimi: Sampo Niskanen
Location: Espoo
Contact:

Pitäisikö foorumi päivittää phpBB 3-versioon?

Post by sampo »

phpBB:stä on julkaistu uusi major-versio 3.0 jokunen kuukausi sitten. Päivitys siihen olisi suhteellisen iso muutos foorumilla siinä missä normaali bugipäivitys ei juurikaan näy tavallisille käyttäjille.

Uudessa versiossa on kasa uusia featureita, mutta suurin osa niistä on todennäköisesti rakettifoorumilla varsin turhia. Lista featureista versioiden välillä löytyy osoitteesta http://www.phpbb.com/about/features/ .

Yksi mistä voisi olla hyötyä on liitteiden liittäminen viesteihin. Jotkut ovat myös olleet huomaavinaan että lukemattomat viestit joissakin yhteyksissä merkkautuvatkin luetuiksi - tämä saattaa olla korjautunut ("Unread message tracking: Session based read/unread tracking" vs. "Full Persistent read/unread tracking -- Not limited by per-visit sessions"). Haittapuolina ulkoasu ja mahdollisesti toiminnallisuus voi vaihtua jossain määrin - plus tietty päivittämisen vaiva.

Olisiko mielestänne vaivan arvoista vaihtaa uuteen phpBB-versioon, ja onko listassa jotain muita featureita joita toivoisitte käyttöön rakettifoorumilla? Kommentteja otettaan mielellään vastaan.
I doubt, therefore I may be.
Make_L
Posts: 300
Joined: 19 October 2006 21:28:45
Location: Espoo

Post by Make_L »

Linkin takana puhuttiin liitteistä; jos se tarkoittaa mahdollisuutta kuvien liittämiseen omaan tekstiin, niin kannatan. Se olisi kaiketi helpoin keino (?)
Post Reply