Rakettisauna ja -kilpailu/lennätys ensi lauantaina

Milloin ja missä on mahdollista nähdä raketteja? Mitään uutta rakettirintamalla?
User avatar
sampo
Site Admin
Posts: 441
Joined: 20 January 2003 12:31:32
Nimi: Sampo Niskanen
Location: Espoo
Contact:

Rakettisauna ja -kilpailu/lennätys ensi lauantaina

Post by sampo » 09 March 2010 22:47:52

Moi,

Ensi lauantaina 13.3. pidetään jälleen Polluxin rakettisauna sekä sään suosiessa rakettikilpailu ja -lennätys.

Koska rakettikisan julistaminen on jäänyt hieman viimetinkaan, valittiin aiheeksi ex-tempore raketti. :) Ennen lennätystä kokoonnumme ja jokaisella on tunti aikaa rakentaa kilparakettinsa paikalla olevista materiaaleista: aaltopahvista ja jessestä (ilmastointiteipistä). (Laskeutumisjärjestelmää varten voi käyttää myös kuminauhaa ja streamer-materiaalia.) Korkeimmalle B-moottorilla lentänyt on voittaja ja saa osakseen vähintään mainetta ja kunniaa!

Lennätyksen jälkeen pääsemme saunomaan, näkemään Iso-Haisua ja kuulemaan sen tulevaisuudensuunnitelmista. Lennättämään voi tulla vaikkei kisaan osallistuisikaan, ja siellä voi myös suorittaa Pollux kurssilennätyksen.

Rakenteluosio aloitetaan noin klo 13 Jämeräntaival 3A kattosaunalla, josta siirrytään lennättämään Servin-Maijan tien päätyparkkipaikan edustalle jäälle klo 15. Lennätyksen jälkeen palaamme saunalle kuulemaan Iso-Haisusta ja pohtimaan tulevia. Paikalla on tarjolla pientä purtavaa talon puolesta sekä saunajuomia pientä korvausta vastaan.

Toivoisimme rakettikisaan osallistuvien ilmoittautuvan etukäteen että tiedämme suunnilleen moniko on tulossa rakentelemaan.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita!
I doubt, therefore I may be.