Hyviä ulkomaalaisia raketti kauppoja netissä...

Yleistä keskustelua ja kysymyksiä pienoismalliraketeista
jaska

Re: Hyviä ulkomaalaisia raketti kauppoja netissä...

Post by jaska » 16 February 2019 19:03:22

Selailin eurooppalaisia rakettikauppoja, ja ainoa, jossa on myytävänä D kokoa isompia moottoreita on http://www.sierrafoxhobbies.com/en/. Tuollakin varastosta löytyy ainoastaan yhtä Aerotechin E luokan moottoria. Eli isompien rakettien osalta tilanne vaikuttaa melko kurjalta koko EU:n alueella.

Make_L
Posts: 261
Joined: 19 October 2006 20:28:45
Location: Espoo

Re: Hyviä ulkomaalaisia raketti kauppoja netissä...

Post by Make_L » 06 March 2019 19:55:19

RMS-kalusto (metalliset komponentit) ei ole 'kortilla', ainoastaan niiden polttoaine. Sierrafox myy myös G-kokoa olevaa lataussarjaa, ilman sertifikaattia. Ja I -kokoonkin löytyy kotisivuiltansa, jos omaa HPR-sertifioinnin. Tullaan taas NAR- ja Tripoli -kuvioihin. Vaikka niitä ei Suomessa tarvitakaan pienten rakettien lennätyksissä, niin muualla EU:ssa nämä sertifikaatit avaavat ovia suurempien rakettien lennätyksiin.

Jaska

Re: Hyviä ulkomaalaisia raketti kauppoja netissä...

Post by Jaska » 16 September 2019 09:24:36

Itse itselleni vastaten totean, että http://www.sierrafoxhobbies.com/en/ kauppaan näyttäisi tulleen saataville kahta isompaa kertakäyttömoottoria eli teholuokkia G80/7 ja F50/4. Muut isommat moottorit ovat yhä "out of stock". Kuitenkin se, että amerikkalaisia moottoreita ylipäätään tulee myyntiin Eurooppaan taitaa olla lupaava merkki.

Post Reply