Pitäisikö foorumia sensuroida?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Pitäisikö foorumia sensuroida?

by Ossi » 09 May 2005 21:05:59

Kotikeittiön jutut voi siirtää omaan foorumiinsa; pienoismallirakettien kanssa niillä ei ole juurikaan tekoa.

Nk. experimental rocketry -aiheiset postaukset ovat juuri ja juuri propellihattuosaston rajalla, varsinkin jos niillä pitäisi oikeasti kokeilla jotain uutta ja kokeiluissa tai ideoinnissa on selkeästi teoriapohjaa. Mainittakoon että mustanruudin pakkaaminen rautaputkeen on valitettavasti jo useampaan otteeseen kokeiltu juttu eikä siitä ole vielä tähän asti juurikaan hyvää seurannut.

Henkilöt, joilla on tarpeeksi teknologiaa rakettimoottorien valmistamiseen turvallisesti, osaavat varmasti myös niiden valmistamisen perusteet. Mitään "kertokaa-mulle-kaikki-kuvina" reseptejä ei mielestäni tulisi täällä julkaista. Niitä löytyy jo Googlella ihan tarpeeksi.

by sampo » 05 May 2005 10:41:58

Itse olen vähän kahden ensimmäisen vaihtoehdon välillä. Aivan räikeimmät jutut joissa esim. kannustetaan jonkinlaisiin laittomuuksiin voi yleensä poistaa ilman että mitään sisältöä menettää. Toisaalta en haluaisi rajoittaa rakettifoorumin käyttöä vain ja ainoastaan pienoismalliraketteihin (vaikka se toki on pääasia), koska kyllä varmasti monia rakettiharrastajia muutkin jutut kiinnostavat. Sen sijaan kaikki muihin kuin pienoismalliraketteihin liittyvät suunnitelmat ym. tulisi mielestäni siirtää omaan osioonsa, jonka alkuun selkeä viesti siitä mikä tuollaisten juttujen laillisuustilanne on ja kuinka vaarallisia ne voivat olla.

Kuitenkin kuten eräässä aiemmassa valitettavassa insidentissä kävi ilmi, kotikemian foorumikin oli ihan laillinen pitää. Leimautumisen vaara mediassa silti tietenkin on, ja siksi haluaisinkin erotella sellaiset suunnitelmat, joita joku pystyisi oikeasti toteuttamaan, selkeästi omaan kategoriaansa.

Pitäisikö foorumia sensuroida?

by tt » 05 May 2005 00:24:50

Noniin, nyt kun sain säikäytettyä kaikki, niin päästään asiaan :)

Tänne on alkanut vähitellen ilmestymään kaikenlaista pyrojuttuihin liittyvää keskustelua, joiden laillisuuden suhteen liikutaan vähintäänkin harmaalla alueella.
Siksi kysynkin Teiltä, arvon käyttäjät, pitäisikö asialle tehdä jotain?

For the record, itse en missään nimessä kannata sensurointia, mutta tilanne jossa jonkin onnettomuuden jälkeen media päättää syyllistää tämän paikan, pistää miettimään.

Kommentteja?

Top