Pitäisikö foorumi päivittää phpBB 3-versioon?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Pitäisikö foorumi päivittää phpBB 3-versioon?

by Make_L » 19 February 2008 22:42:23

Linkin takana puhuttiin liitteistä; jos se tarkoittaa mahdollisuutta kuvien liittämiseen omaan tekstiin, niin kannatan. Se olisi kaiketi helpoin keino (?)

Pitäisikö foorumi päivittää phpBB 3-versioon?

by sampo » 18 February 2008 12:07:57

phpBB:stä on julkaistu uusi major-versio 3.0 jokunen kuukausi sitten. Päivitys siihen olisi suhteellisen iso muutos foorumilla siinä missä normaali bugipäivitys ei juurikaan näy tavallisille käyttäjille.

Uudessa versiossa on kasa uusia featureita, mutta suurin osa niistä on todennäköisesti rakettifoorumilla varsin turhia. Lista featureista versioiden välillä löytyy osoitteesta http://www.phpbb.com/about/features/ .

Yksi mistä voisi olla hyötyä on liitteiden liittäminen viesteihin. Jotkut ovat myös olleet huomaavinaan että lukemattomat viestit joissakin yhteyksissä merkkautuvatkin luetuiksi - tämä saattaa olla korjautunut ("Unread message tracking: Session based read/unread tracking" vs. "Full Persistent read/unread tracking -- Not limited by per-visit sessions"). Haittapuolina ulkoasu ja mahdollisesti toiminnallisuus voi vaihtua jossain määrin - plus tietty päivittämisen vaiva.

Olisiko mielestänne vaivan arvoista vaihtaa uuteen phpBB-versioon, ja onko listassa jotain muita featureita joita toivoisitte käyttöön rakettifoorumilla? Kommentteja otettaan mielellään vastaan.

Top